Op de daken van Fokker Elmo en Fokker Techneik op Business Park Aviolanda in Hoogerheide worden de komende maanden bijna 9000 zonnepanelen gelegd.
Volledig scherm
Op de daken van Fokker Elmo en Fokker Techneik op Business Park Aviolanda in Hoogerheide worden de komende maanden bijna 9000 zonnepanelen gelegd. © Rob NispelingKARO Aviation/Aviolanda

Fokker-daken duurzamer met 8940 zonnepanelen

HOOGERHEIDE - Op de daken van Fokker Elmo en Fokker Techniek bij Business Park Aviolanda in Hoogerheide wordt binnenkort gestart met het leggen van bijna 9000 zonnepanelen. Particulieren bleken happig om mee te investeren: in hoog tempo werd 170.000 euro ingelegd via een crowdfundingactie.

 1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.
 2. ‘Traag en passief’ Bravis wekt ergernis politiek: ‘Tonen geen betrokkenheid bij bouw nieuw ziekenhuis’
  PREMIUM

  ‘Traag en passief’ Bravis wekt ergernis politiek: ‘Tonen geen betrokken­heid bij bouw nieuw ziekenhuis’

  ROOSENDAAL - Bravis komt afspraken niet na en communiceert slecht als het gaat om de bouw van het nieuwe ziekenhuis, vinden meerdere partijen in de Roosendaalse gemeenteraad. Dat Bravis bijvoorbeeld nog geen idee heeft hoe het gebouw eruit gaat zien, terwijl de raad snel moet beslissen over het bestemmingsplan, wekt irritatie. ,,Het gaat hier niet om een schutting of overkappinkje.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom