Bart van der Veen uit Hoogerheide deed als figurant mee aan de film Slag om de Schelde. Hier staat hij als Canadese soldaat bij een 25-ponder kanon.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart van der Veen uit Hoogerheide deed als figurant mee aan de film Slag om de Schelde. Hier staat hij als Canadese soldaat bij een 25-ponder kanon. © Bart van der Veen

Figurant Bart genoot van Slag om de Schelde: ‘Film maakt mensen bewust van harde strijd hier’

BERGEN OP ZOOM - De animo voor ‘De Slag om De Schelde’ is groot nu de bioscopen weer open zijn. BN DeStem sprak met figurant Bart van der Veen uit Hoogerheide en bekeek de film met drie historici uit de regio. Ze zijn alle vier blij dat de vergeten strijd uit 1944 nu bekend raakt bij het grote publiek.

  1. Huisartsassistente Ingrid heeft in ruim 30 jaar heel wat injecties gezet en oren uitgespoten
    PREMIUM
    Interview

    Huisartsas­sis­ten­te Ingrid heeft in ruim 30 jaar heel wat injecties gezet en oren uitgespo­ten

    STEENBERGEN/BERGEN OP ZOOM - Ingrid Gommers stopt na 31 jaar als assistente van de Bergse huisarts Hans de Rooij. In die periode maakte Gommers alle veranderingen in de gezondheidszorg mee en groeide uit tot een vertrouwenspersoon voor veel patiënten. De voormalige doktersassistente gaat verder als personal trainer, gewichtsconsulent en leefstijlcoach in haar bedrijf FitnessFlow.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom