Volledig scherm
PREMIUM
Om de smalle en drukke Onderstal veiliger te maken voor fietsers en voetgangers, komt er even voorbij nummer 30 een fietssluis. Voor auto's zal de weg daar doodlopen. Bewoners en bezoekers kunnen of via Woensdrecht, of via Hoogerheide hun gewenste adres in de Onderstal wel bereiken. © Peter de Brie

Fietssluis maakt drukke, smalle Onderstal bij Hoogerheide autoluw

HOOGERHEIDE/WOENSDRECHT - Om de toegenomen verkeersdrukte in de Onderstal tussen Woensdrecht en Hoogerheide te temperen, komt er een fietssluis die de smalle weg autoluw maakt. Dat moet de situatie voor fietsers en voetgangers veiliger maken.

Bezorgde bewoners van de Onderstal trokken bij de gemeente Woensdrecht aan de bel over extra (auto)verkeer en onveilige situaties. Dit is een gevolg van het nieuwe kruispunt van de Onderstal met de Scheldeweg. Vroeger liep de Onderstal daar onder het inmiddels gesloopte viaduct door.

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom