Volledig scherm
© Rico Verhoeven

Feest in Halsteren voor Rico Verhoeven: 'Ik hou van deze mensen'

HALSTEREN - Het was zondag prettig thuiskomen voor Rico Verhoeven. Tientallen fans stonden klaar om de kickbokser te ontvangen na zijn gewonnen partij tegen Badr Hari.

Met een brede grijns laat Verhoeven zijn straat zien op Facebook. Familie, vrienden en buren juichen hem toe. "Kijk nou", zegt de sportman. "Ik hou van al deze mensen. We hebben het weer geflikt. We schrijven geschiedenis."

Verhoeven won de veelbesproken wedstrijd nadat zijn tegenstander in Oberhausen moest afhaken vanwege een blessure. De trainer van de Amsterdammer bevestigde zondag dat het om een gebroken arm gaat.

Klik hier voor de video op Facebook.

  1. West-Brabant heeft een groot tekort aan koks, schoonmakers en chauffeurs

    West-Brabant heeft een groot tekort aan koks, schoonmakers en chauffeurs

    BREDA - De krapte op de arbeidsmarkt neemt sterk toe. Dat blijkt uit cijfers van het UWV in West-Brabant. Het aantal WW-uitkeringen daalde in een jaar tijd met 17 procent. Volgens het UWV blijft de groeiende vraag naar personeel niet langer beperkt tot de ict- en technische beroepen, maar komen daar tal van andere beroepen bij. Er is ook een alsmaar grotere vraag naar hoveniers, koks, schoonmakers, horecamedewerkers, bus- en vrachtwagenchauffeurs.
  2. Halsterse Christel Verbogt (20) is het gezicht van landelijke campagne voor gehandicapte kinderen

    Halsterse Christel Verbogt (20) is het gezicht van landelijke campagne voor gehandicapte kinderen

    HALSTEREN - De Halsterse Christel Verbogt (20) weet hoe het voelt: vanwege ziekte en een beperking niet volwaardig mee kunnen doen op school. Niet omdat ze er niet toe in staat was, maar omdat er letterlijk en figuurlijk drempels werden opgeworpen. Bovendien worden mensen in een rolstoel dikwijls niet voor vol aangezien, ervaart Christel die onder meer lijdt aan een aangeboren bindweefselziekte en maagverlamming.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom