Margot Haest schreef kookboek Brabantse Wal
Volledig scherm
Margot Haest schreef kookboek Brabantse Wal © Moreno Molenaar/Pix4Profs

Fantastisch eten? Dat kan met dit boek vol tips van chefs uit de eigen regio

BERGEN OP ZOOM - Ten onrechte vormt De Brabantse Wal een witte vlek op de nationale culinaire kaart, stelt Margot Haest uit Bergen op Zoom. Reden voor een boek met chefs van restaurants, makers van streekproducten en specialisten uit de regio, vol recepten en tips. ,,Mensen met passie voor eten en drinken, net als ik.”

  1. Minder maaien, meer bijen: ‘Door bermen met rust te laten, helpen we de natuur’

    Minder maaien, meer bijen: ‘Door bermen met rust te laten, helpen we de natuur’

    ZEGGE - Minder maaien, bermen die een rommelige indruk maken en het is nog duurder ook: dan heb je iets uit te leggen. Daarom ook zijn Wim Hoeben als procesmanager van Waterschap Brabantse Delta en bijenambassadeur René Lazeroms naar het trapveldje aan de Kapelstraat in Zegge gekomen om het nieuwe maaibestek in West-Brabant toe te lichten. ,,Door bermen en slootkanten meer met rust te laten, helpen we de natuur.’’

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

  1. Borrelen in de hoogte in het smakenrad in Breda: 'Origineelste moederdagcadeau ooit'
    Play

    Borrelen in de hoogte in het smakenrad in Breda: 'Origineel­ste moederdag­ca­deau ooit'

  2. Reanne wil einde aan confronterende moederdagreclames
    Play

    Reanne wil einde aan confronte­ren­de moederdag­re­cla­mes