Het stalen karkas van de nieuwbouw van het Facilitair Bedrijf, ROC en ZuidWest TV. Het bestuur had de gemeente om extra geld gevraagd voor de inrichting van de nieuwbouw.
Volledig scherm
PREMIUM
Het stalen karkas van de nieuwbouw van het Facilitair Bedrijf, ROC en ZuidWest TV. Het bestuur had de gemeente om extra geld gevraagd voor de inrichting van de nieuwbouw. © Chris van Klinken / Pix4Profs

Facilitair Bedrijf Bergen op Zoom trekt stekker eruit

BERGEN OP ZOOM - De Stichting Facilitair Bedrijf stopt eind dit jaar met het ondersteunen van culturele organisaties in Bergen op Zoom. Het bestuur trekt de stekker er uit vanwege een aangekondigde korting in de subsidie van 65.000 euro, of te wel 43 procent. 

  1. Met tegenzin meer geld voor Bergs Facilitair Bedrijf

    Met tegenzin meer geld voor Bergs Facilitair Bedrijf

    BERGEN OP ZOOM - Morrend en met tegenzin, maar het Facilitair Bedrijf krijgt 89.000 euro extra van de Bergse gemeenteraad. Dat geld is nodig voor de verhuizing naar Eventum. De politici willen de culturele verenigingen die gebruik maken van het Facilitair Bedrijf niet in de kou laten staan, maar gaan ook niet zomaar akkoord met het geven van het geld: de stichting zal facturen moeten laten zien en de gemeente gaat kijken of er een andere beheerssituatie moet komen.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom