Ondernemers aan het Ouwe Raedthuysplein in Hoogerheide, v.l.n.r. Joey de Rond, Ralph van den Bergh, Niels Kuijlen, Bert-Jan de Vos en Dave Machielsen, hopen op meer verlichting, extra groen en een andere inrichting van de parkeervakken. Wethouder Jeffrey van Agtmaal wil met hen en omwonenden daarover in gesprek.
Volledig scherm
Ondernemers aan het Ouwe Raedthuysplein in Hoogerheide, v.l.n.r. Joey de Rond, Ralph van den Bergh, Niels Kuijlen, Bert-Jan de Vos en Dave Machielsen, hopen op meer verlichting, extra groen en een andere inrichting van de parkeervakken. Wethouder Jeffrey van Agtmaal wil met hen en omwonenden daarover in gesprek. © peter van trijen/pix4profs

Facelift nodig voor Ouwe Raedthuysplein, vinden jonge ondernemers

pollHOOGERHEIDE - Meer verlichting voor sfeer en veiligheid, extra groen ter verfraaiing. Dat bepleiten drie jonge ondernemers voor het Ouwe Raedthuysplein in hartje Hoogerheide. ,,We deden al vaker ons beklag, maar zijn nu vol goede moed dat de gemeente gaat helpen”, zegt Niels Kuijlen van bistro Het Raedthuys.

  1. Martijn mag niet op zijn schip wonen in Steenbergen, maar anderen wel: ‘Gestraft voor goed gedrag’
    PREMIUM

    Martijn mag niet op zijn schip wonen in Steenber­gen, maar anderen wel: ‘Gestraft voor goed gedrag’

    STEENBERGEN - Het voelt voor hem als een misstand. Jarenlang woonde Martijn van Beers (50) als een blij mens op zijn zeilschip in de jachthaven van Steenbergen. Totdat de gemeente afkondigde dat wonen op een boot niet meer mocht. Van Beers gehoorzaamde, maar drie andere schippers gooiden de kont tegen de krib. Zij werden beloond met een gedoogvergunning, terwijl Van Beers met lege handen staat.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom