Thijmen van Gorkum heeft het oude pand van Emma's IJssalon aan de Boulevard gekocht. Hij (eigenaar van restaurant La Grotta) vertelt over zijn plannen daarmee. Het buitenterras aan het strandje speelt een prominente rol en zal grondig worden opgeknapt.
Volledig scherm
PREMIUM
Thijmen van Gorkum heeft het oude pand van Emma's IJssalon aan de Boulevard gekocht. Hij (eigenaar van restaurant La Grotta) vertelt over zijn plannen daarmee. Het buitenterras aan het strandje speelt een prominente rol en zal grondig worden opgeknapt. © Pix4Profs/Tonny Presser

Emma's IJssalon op de boulevard heeft nieuwe eigenaar: ‘Heel spannend!’

BERGEN OP ZOOM - Horecaondernemer Thijmen van Gorkum grijpt de gelegenheid aan om een nieuw concept aan de Bergse Boulevard neer te zetten. Het heet Timo’s aan de Boulevard. Hij hoopt de zaak half maart te kunnen openen.

 1. Vivianne (20) vlogt over vee. ‘Ik was drie jaar oud toen ik mijn eerste schaap verloste’
  PREMIUM
  video

  Vivianne (20) vlogt over vee. ‘Ik was drie jaar oud toen ik mijn eerste schaap verloste’

  RILLAND - Ze is opgegroeid op een akkerbouwbedrijf met honderden schapen, trotse eigenaar van haar eigen (tamme) schaap en pony, werkt in haar vrije tijd bij een varkenshouderij én een geitenboer in de buurt. Als het nodig is steekt ze ook haar handen uit de mouwen bij een melkveebedrijf en op een paardenstal. ,,Alleen met kippen heb ik niet zoveel”, lacht ‘trotse jonge boer’ Vivianne Goense (20) uit Rilland. Vanaf dit jaar vlogt ze over haar werk en haar studie Dier- en Veehouderij in Dronten.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. Tuincentra teleurgesteld na persconferentie: 'Twee mensen op 10.000 vierkante meter is niks'
  Play

  Tuincentra teleurge­steld na persconfe­ren­tie: 'Twee mensen op 10.000 vierkante meter is niks'

 2. Oldtimers opknappen populair in coronatijd: 'Het is autorijden met een gebruiksaanwijzing'
  Play

  Oldtimers opknappen populair in coronatijd: 'Het is autorijden met een gebruiks­aan­wij­zing'