Voetbalclub Vivoo uit Huijbergen, hier in het vertrouwde blauw tijdens de derby tegen WVV'67, hoopt al sinds 2006 op een groter sportpark om alle leden de ruimte te geven voor training en competitie. Een mogelijke grondaankoop door de gemeente Woensdrecht biedt nu hoop.
Volledig scherm
Voetbalclub Vivoo uit Huijbergen, hier in het vertrouwde blauw tijdens de derby tegen WVV'67, hoopt al sinds 2006 op een groter sportpark om alle leden de ruimte te geven voor training en competitie. Een mogelijke grondaankoop door de gemeente Woensdrecht biedt nu hoop. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Eindelijk een groter sportpark? Grondaankoop biedt Vivoo hoop

HUIJBERGEN - Al sinds 2006 vroeg voetbalclub Vivoo in Huijbergen om een extra veld, maar uitbreiding of verplaatsing van het sportpark liep steeds spaak. Met de aankoop van een pand met een forse lap grond hoopt het Woensdrechtse college alsnog op een oplossing.

  1. Bergenaren krijgen alsnog een lintje: ‘Dit is toch wel heel persoonlijk, een goed alternatief’

    Bergenaren krijgen alsnog een lintje: ‘Dit is toch wel heel persoon­lijk, een goed alterna­tief’

    BERGEN OP ZOOM - Ruim twee maanden later kregen dertien Bergenaren vrijdag alsnog een koninklijk lintje. Niet opgespeld vanwege de anderhalvemeterregel, maar in een etui met daarin de medaille in de Orde van Oranje-Nassau. En zo verhuisde de traditionele lintjesregen vanwege de coronacrisis dit jaar naar het oude stadhuis. ,,Dit is toch wel heel persoonlijk, een goed alternatief”, aldus decorandus Peet Bakx (63).

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom