Volledig scherm
PREMIUM
Roel van Daele, Rosanne Langenberg en Maarten Rikken op het dak van de parkeergarage waar Jazzperience op 7 september plaatsvindt. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Een jazzfeestje op het dak van parkeergarage De Parade in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Weer of geen weer: de eerste editie van Jazzperience in Bergen op Zoom gaat in de herhaling zeker door. De organisatie van JazzBoZ heeft geleerd van de afgelaste editie in juni. Vanwege de weersvoorspellingen ging het feestje toen niet door. Maarten Rikken: ,,We hebben nu ook een alternatieve locatie binnen. Maar die houden we geheim.”

Want de hoop is wel dat het mooi weer blijft op zaterdag 7 september. Dan wordt het dak van de parkeergarage De Parade omgetoverd tot een plek waar een diner plaatsvindt. Een drive-indiner, vertellen bestuursleden Maarten Rikken, Roel van Daele en Rosanne Langenberg van JazzBoZ.

 1. Bergse atlete Joleen Jansen presenteert boek: ‘Hardlopen was een vlucht voor me’
  PREMIUM

  Bergse atlete Joleen Jansen presen­teert boek: ‘Hardlopen was een vlucht voor me’

  BERGEN OP ZOOM - In kantine d’n Assieschuif bij atletiekvereniging Spado op Sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom wordt zondag een boek gepresenteerd met als titel ‘Ken je me?’ Het is geschreven door Joleen Jansen-Melse (67), in de hardloopwereld bij velen bekend als Joleen Jansen. Onder de vlag van AV Spado boekte de atlete uit Bergen op Zoom jarenlang zowel regionaal als landelijk menig succes. In haar debuut als schrijfster toont zij zich van een heel andere kant.
 2. Blijft deze Schelp voor altijd dicht?
  PREMIUM
  Analyse

  Blijft deze Schelp voor altijd dicht?

  BERGEN OP ZOOM - De conclusie in het onderzoek van PROOF adviseurs is vernietigend. Problemen met het roestvrijstaal waren jarenlang bekend. Maar er gebeurde niks, iedereen keek de andere kant uit. Pas toen er acuut gevaar dreigde voor bezoekers en personeel kwam er actie. Ging De Schelp dicht. Voor reparatie. Die klus liep uit de hand. Het roestvrijstaal bleek niet het enige probleem. Ook met de luchtkwaliteit binnen is het grondig mis. En daarom is het bad nog altijd gesloten. En niemand die weet hoe lang dit duurt. En of De Schelp nog is te redden!

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom