Eigen foto van het echtpaar op hun trouwdag.
Volledig scherm
Eigen foto van het echtpaar op hun trouwdag. © Feico Ernst

Echtpaar uit Dinteloord is compleet trouwboek kwijt na inbraak in auto: ‘Vermoedelijk aangezien voor laptop’

VUGHT/DINTELOORD - Het is een prachtig plaatje: Feico Ernst staat met zijn kersverse bruid Evelien te poseren voor Kasteel Maurick in Vught. Het verhaal krijgt echter een nare wending, want dit is de laatste foto die het Dinteloordse echtpaar heeft van deze mooie dag. Hun trouwboek is in de nacht van vrijdag op zaterdag gestolen uit hun auto bij het Postilion hotel in Putten. 

Ernst zette een bericht op Facebook in de hoop dat dat zoveel mogelijk wordt gedeeld. ,,We hopen dat de mensen die het gestolen hebben, niet zo meedogenloos zijn geweest om het weg te gooien’’, zegt Ernst. 

Bruiloft

Het weekend begint mooi. Het echtpaar, dat zelf in Dinteloord woont, gaat naar een bruiloft van vrienden. De mensen die trouwen waren getuigen op hun eigen huwelijk op 29 september 2018. Ze nemen hun trouwboek mee, voor het geval mensen nog even een kijkje willen nemen. Het is midden in de nacht als er wordt ingebroken in de auto. Twee zonnebrillen en het trouwboek worden meegenomen. ,,Die zonnebrillen vind ik niet zo belangrijk. Maar het boek zat in een luxe doos. Wij vermoeden dat ze het hebben aangezien voor een laptop of iets dergelijks en daarom hebben meegenomen.’’

Aangifte

Een ‘flinke domper’ noemt Ernst het. ,,We hebben aangifte gedaan maar hopen heel erg dat de dieven het boek nog ergens afgeven.’’ Ernst heeft vooralsnog geen reacties ontvangen op zijn bericht. 

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom