Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Drugslucht verraadt dealer in Bergen op Zoom: pillen, hasj, wiet en cash in beslag genomen

BERGEN OP ZOOM - De hennepgeur die om hem heen hing, heeft een drugsdealer uit Halsteren verraden. De 28-jarige man is vrijdagavond aangehouden met meerdere soorten drugs op zak. ,,Mogelijk bedoeld om te verhandelen”, aldus de politie.

De inwoner van Halsteren kreeg die avond rond 20.30 uur een stopteken van agenten aan de Jan Dercksstraat in Bergen op Zoom. ,,De man bleek geen rijbewijs of andere vorm van identificatie op zak te hebben. Ook kwam er een ontzettende henneplucht uit de auto.” De agenten besloten de man te fouilleren, op zoek naar legitimatie.

Heuptasje

Uit een heuptasje kwamen direct meerdere zakjes hennep en honderden euro's cashgeld. ,,Gezien de feiten en omstandigheden besloten de agenten de auto in beslag te nemen om verder op het bureau te kunnen onderzoeken. De man is aangehouden op verdenking van het handelen in drugs.”

In de auto lagen verder nog onder meer hennep, pillen en ‘een aantal zakjes met een onbekende witte substantie’. ,,Drugstesten zullen moeten uitwijzen wat het allemaal exact is.” Naast de drugs nam de politie ruim 400 euro en drie telefoons in beslag. De verdachte zit vast.

  1. Ik ben echt klaar met dit kabinet
    Geef uw mening

    Ik ben echt klaar met dit kabinet

    Als alles volgens planning verloopt, gaan we in Nederland in maart 2021 weer naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Dat duurt dus nog bijna anderhalf jaar. Ondertussen is wel duidelijk geworden dat heel wat mensen in dit land ontevreden zijn, boos ook. Het huidige kabinet, Rutte III, lijkt vandaag de dag vooral druk met brandjes blussen, van woedende boeren tot boze docenten. Wordt het niet tijd voor een frisse wind? Of moet kabinet Rutte III de vier jaar vol maken?

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom