Stockbd politie
Volledig scherm
Stockbd politie © BD

Drugs gevonden in auto na ongeval in Bergen op Zoom, bestuurder gaat ervandoor

BERGEN OP ZOOM - Na een ongeval op de Ruytershoveweg in Bergen op Zoom heeft de politie drugs gevonden. Na het eenzijdige ongeval vluchtte de bestuurder, die drie andere inzittenden achterliet.

Rond 01.15 uur kregen agenten de melding van een ongeval op de Ruytershoveweg (oprit A58) waarbij een auto over de kop was geslagen. Op de plaats van het ongeluk troffen de agenten drie personen aan die inmiddels uit de auto waren. Zij vertelden dat een vierde persoon, de bestuurder, ervandoor was gegaan.

De bestuurder heeft hoogstwaarschijnlijk een bocht gemist en is via de bosschages op het grasveld naast de weg tot stilstand gekomen. De drie personen die nog bij de auto stonden, zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Harddrugs in ponypacks

In de auto vonden de agenten een aantal ponypacks, van papier gevouwen zakjes, met vermoedelijk harddrugs erin. De drugs zijn door de politie in beslag genomen. De auto is getakeld, de politie stelt een onderzoek in naar de bestuurder en hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom