Volledig scherm
PREMIUM
© Thinkstock

Dorpsraad positief over plan zonnepark in Nieuw-Vossemeer

NIEUW-VOSSEMEER - Als het aan energiebedrijf Pure Energie ligt, krijgt Nieuw-Vossemeer een zonnepark. Dat moet in de polder tussen de Oude Dijk en het Schelde-Rijnkanaal komen. Op een perceel van 45 hectare. De Dorpsraad staat positief tegenover de plannen. Nu de inwoners nog. Die worden dinsdagavond bijgepraat tijdens een informatiebijeenkomst in café Het Wagenhuis.

Het project, dat luistert naar Zonnepark de Eendracht, bevindt zich in de opstartfase. Een formele vergunningsaanvraag is bij de gemeente nog niet ingediend. Energiebedrijf Pure Energie wil eerst met de inwoners van Nieuw-Vossemeer rond de tafel om te weten te komen hoe zij tegenover de plannen staan.

  1. Rechtszaak vermoorde loodgieter: Verdachte zwaait lachend naar moeder op tribune, achter de nabestaanden
    Live via twitter

    Rechtszaak vermoorde loodgieter: Verdachte zwaait lachend naar moeder op tribune, achter de nabestaan­den

    BREDA/STEENBERGEN - De politie heeft nieuw bewijs in het onderzoek naar de vermissing op 2 juni 2019 van de Belgische loodgieter Johan van der Heyden. Een van de verdachten, een 18-jarige vrouw uit Steenbergen, heeft een belastende verklaring afgelegd over de rol van drie medeverdachten onder wie haar 39-jarige moeder en de (hoofd)verdachten Wanda van R. en haar partner Nicky S. Volg de rechtszaak live hieronder via Twitter.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom