Volledig scherm
De bloembakken in de OLV ter Duinenlaan, vlakbij de Slingerstraat in Ossendrecht. © Peter de Brie

Dorpsplatform Ossendrecht komt met conclusies verkeersveiligheid

OSSENDRECHT - Het Dorpsplatform Ossendrecht houdt woensdag 22 november een openbare vergadering met verkeer als belangrijkste agendapunt. Samen met wethouder Jeffrey van Agtmaal worden er conclusies gepresenteerd over opties inzake verkeersremmende maatregelen.

De vergadering borduurt daarmee voort op de thema-avond verkeer van 1 november, waar onder meer de voors en tegens van de bloembakken in de OLV ter Duinenlaan en bij de Aanwas besproken zijn. Ook andere snelheidsremmers kwamen daarbij aan de orde. 

Suggesties

De ruim honderd aanwezig gaven mondeling en schriftelijk hun mening, later zijn er per mail en via Facebook nog meer suggesties binnengekomen. Die zijn gebundeld en worden nu verwerkt. Op 22 november komen het Dorpsplatform en de wethouder met de voornaamste bevindingen.

Op de agenda voor de vergadering in De Drieschaar, die om 19.30 uur begint, staan verder de bouwontwikkeling van de Noordrand, het project Jeugd in Beweging, startersleningen en de toegankelijkheid van de openbare ruimte rond De Drieschaar.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

poll

Is legale wietteelt in Bergen op Zoom en Roosendaal wenselijk?

  • ja (48%)
  • nee (52%)
3251 stemmen