Volledig scherm
Op de A4 is woensdagochtend rond 09.30 een ernstig ongeval gebeurd. © GinoPress

Dode (32) bij aanrijding op A4 bij Woensdrecht

WOENSDRECHT - Op de A4 heeft woensdagochtend rond 09.30 uur ter hoogte van Woensdrecht een ernstige aanrijding plaatsgevonden. Een bestelbus reed tegen een vrachtwagen aan. De 32-jarige bestuurder van de bestelbus uit Amsterdam is daarbij overleden. 

Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt nog onderzocht. De A4 was als gevolg van het ongeval dicht, maar rond 12.20 ging er één rijstrook open. Omstreeks 13.30 uur werd de gehele weg weer vrijgegeven. Er zijn meerdere ambulances ter plaatse gekomen en er is een technisch onderzoek opgestart.

Ook het Belgische deel van de snelweg, de A12, was dicht. De ANWB meldt dat de vertraging zo'n veertig minuten bedraagt.

Eerder ongeluk

Een uur eerder gebeurde even verderop op de A4, bij Bergen op Zoom-Zuid, ook een ongeluk. De vertraging in de richting van Antwerpen naar Rotterdam liep daardoor op tot zo'n dertig minuten.

  1. Onverwachte wendingen, ze horen bij ons werk
    Van 't Land

    Onverwach­te wendingen, ze horen bij ons werk

    Onze dagen lopen nooit zoals we denken dat ze gaan. Zo zei Caroline deze week: ,,Leuke dag, maar ik heb nog niets gedaan van wat ik wilde doen.” En Brina: ,,Ik heb veel gedaan, maar niet datgene wat jij had gevraagd om te doen.” Dat ik daar iets beter in ben, is waarschijnlijk de reden dat ik de agenda beheer en alle kinderfeestjes, rondleidingen et cetera inplan. Ik let er altijd op dat dit heel zorgvuldig gebeurt, want stel je eens voor dat dat misloopt...

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom