Volledig scherm
Op de A4 is woensdagochtend rond 09.30 een ernstig ongeval gebeurd. © GinoPress

Dode (32) bij aanrijding op A4 bij Woensdrecht

WOENSDRECHT - Op de A4 heeft woensdagochtend rond 09.30 uur ter hoogte van Woensdrecht een ernstige aanrijding plaatsgevonden. Een bestelbus reed tegen een vrachtwagen aan. De 32-jarige bestuurder van de bestelbus uit Amsterdam is daarbij overleden. 

Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt nog onderzocht. De A4 was als gevolg van het ongeval dicht, maar rond 12.20 ging er één rijstrook open. Omstreeks 13.30 uur werd de gehele weg weer vrijgegeven. Er zijn meerdere ambulances ter plaatse gekomen en er is een technisch onderzoek opgestart.

Ook het Belgische deel van de snelweg, de A12, was dicht. De ANWB meldt dat de vertraging zo'n veertig minuten bedraagt.

Eerder ongeluk

Een uur eerder gebeurde even verderop op de A4, bij Bergen op Zoom-Zuid, ook een ongeluk. De vertraging in de richting van Antwerpen naar Rotterdam liep daardoor op tot zo'n dertig minuten.

  1. Start aanpak foute fruitbedrijven: meteen 1.500 kilo cocaïne onderschept
    PREMIUM

    Start aanpak foute fruitbe­drij­ven: meteen 1.500 kilo cocaïne onder­schept

    BREDA/KAPELLE - In de strijd tegen de alsmaar toenemende cocaïnesmokkel is de politie in West-Brabant en Zeeland deze week begonnen met een nieuwe aanpak: het controleren van 'verdachte’ fruitbedrijven, zo'n dertig in aantal. Dat leverde meteen succes op. In de haven van Antwerpen werd vrijdag 1.500 kilo cocaïne in beslag genomen in een container met bananen, bestemd voor een fruitbedrijf in Kapelle in Zeeland.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom