BERGEN OP ZOOM - Pix4Profs/Casper van Aggelen - Het oude gedeelte van het Rijks in Bergen op Zoom gaat op de schop.
Volledig scherm
PREMIUM
BERGEN OP ZOOM - Pix4Profs/Casper van Aggelen - Het oude gedeelte van het Rijks in Bergen op Zoom gaat op de schop. © Pix4Profs/Casper van Aggelen

Dit monumentale Bergse schoolgebouw wordt binnenkort verbouwd en opgeknapt

BERGEN OP ZOOM - RSG ‘t Rijks wordt verbouwd. De indeling van het monumentale hoofdgebouw gaat helemaal op de schop en wordt gemoderniseerd. De school heeft daarom een vergunning voor tijdelijke noodlokalen aangevraagd.

 1. Zomerfoto's: Lekker rollebollen op het Franse platteland
  Weekwinnaar

  Zomerfo­to's: Lekker rollebol­len op het Franse platteland

  Deze week is Judith Buckens unaniem verkozen tot weekwinnaar van de Zomerfoto 2020. Haar kinderen Juulke, Jibbe en Sil zien veel graanrollen liggen langs de route naar hun vakantieadres in Frankrijk. Tijdens een stop om te overnachten in Vivion bij Le Mans zien ze hun kans schoon om op een van de rollen te klimmen en even te poseren. Iedereen is al helemaal in vakantiestemming. En daarom een terechte weekwinnaar. Van harte gefeliciteerd Judith!
 2. België zet nu ook Brabant op oranje: geen reisverbod, wel verzoek om quarantaine

  België zet nu ook Brabant op oranje: geen reisverbod, wel verzoek om quarantai­ne

  Het reisadvies voor Belgen die naar Brabant komen verandert van groen naar oranje. Dat blijkt uit de nieuwste update van het Belgische ministerie van Buitenlandse Zaken. Ook Utrecht en Flevoland worden oranje, nadat dat begin deze maand al gebeurde voor Zeeland, Zuid- en Noord-Holland. Belgen krijgen geen reisverbod, maar worden wel geadviseerd zich bij thuiskomst te laten testen en in quarantaine te gaan.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom