Een archieffoto van de start van project Glasvezel Buitenaf. De eerste schop ging symbolisch de grond in. De wethouders Patrick van der Velden (Bergen op Zoom), Jeffrey van Agtmaal (Woensdrecht), Wilma Baartmans (Steenbergen) en Hans Wierikx (Halderberge) groeven de eerste gleuf.
Volledig scherm
Een archieffoto van de start van project Glasvezel Buitenaf. De eerste schop ging symbolisch de grond in. De wethouders Patrick van der Velden (Bergen op Zoom), Jeffrey van Agtmaal (Woensdrecht), Wilma Baartmans (Steenbergen) en Hans Wierikx (Halderberge) groeven de eerste gleuf. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Dit is waarom er nog steeds geen glasvezel in het buitengebied ligt

Het Woensdrechtse CDA-raadslid Eddy van Wezel was in juni 2018 dolblij dat er eindelijk glasvezel zou komen in het buitengebied in de gemeentes Woensdrecht, Steenbergen, Bergen op Zoom en Halderberge. Maar nu, twee jaar later, ligt er nog steeds geen glasvezel in het buitengebied. 

  1. België zet nu ook Brabant op oranje: geen reisverbod, wel verzoek om quarantaine

    België zet nu ook Brabant op oranje: geen reisverbod, wel verzoek om quarantai­ne

    Het reisadvies voor Belgen die naar Brabant komen verandert van groen naar oranje. Dat blijkt uit de nieuwste update van het Belgische ministerie van Buitenlandse Zaken. Ook Utrecht en Flevoland worden oranje, nadat dat begin deze maand al gebeurde voor Zeeland, Zuid- en Noord-Holland. Belgen krijgen geen reisverbod, maar worden wel geadviseerd zich bij thuiskomst te laten testen en in quarantaine te gaan.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom