Het Bergse college met linksboven en dan met de klok mee: Dominique Hopmans (VVD), Joost Pals (Lokaal Realisme), Letty Demmers (D66), Joey van Aken (PvdA/GroenLinks) en Hans-Peter Verroen (CDA/V-BoZ!).
Volledig scherm
PREMIUM
Het Bergse college met linksboven en dan met de klok mee: Dominique Hopmans (VVD), Joost Pals (Lokaal Realisme), Letty Demmers (D66), Joey van Aken (PvdA/GroenLinks) en Hans-Peter Verroen (CDA/V-BoZ!). © x

Dit is het nieuwe college van Bergen op Zoom: ‘We gaan het niet ineens radicaal anders doen’

BERGEN OP ZOOM - Vijf nieuwe wethouders, vier mannen, één vrouw. Het nieuwe Bergse college is een feit en bestaat uit Dominique Hopmans (VVD), Joost Pals (Lokaal Realisme), Letty Demmers (D66), Joey van Aken (PvdA/GroenLinks) en Hans-Peter Verroen (CDA/V-BoZ!).

  1. Van Steenbergen naar Tokio voor de paardensport: ‘Een paard is geen tennisracket of golfclub’
    PREMIUM
    Jubileumjaar Steenbergen

    Van Steenber­gen naar Tokio voor de paarden­sport: ‘Een paard is geen tennisrac­ket of golf­club’

    Het hielp dat Annemiek van der Vorm (41) vanaf haar vijfde opgroeide op de Margaretha Hoeve aan de Stoofdijk in Dinteloord. ,,Toen hadden mijn ouders nog geen paarden. Ik was vooral de dierengek. Dat werd nog gekker toen mijn ouders een pony kregen, een veulentje. Ik vond dat als kind fantastisch en nam les bij Lilian de Bruijn van ponyclub Het Markiezaat.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom