Volledig scherm
PREMIUM
(Een deel van) Het nieuwe bestuur van RPS (Retail Platform Steenbergen). Van links naar rechts: Michiel de Doelder, Maikel Gijzen, Dirk-Jan van Weezel, Laura de Ron en Kees de Bruin © Peter van Trijen/pix4profs

Dit is het nieuwe bestuur van het Retail Platform Steenbergen

STEENBERGEN - Het Retail Platform Steenbergen (RPS) heeft een nieuw bestuur. Het platform richt zich niet langer op de retail, maar op alle ondernemers die een steentje bij willen dragen aan het stadshart van Steenbergen. De huidige voorzitter Kees de Bruin wil volgend jaar april het stokje overdragen.

Sinds eind vorige maand staat het nieuwe bestuur aan het roer van RPS. Ofwel: RPS 2.0 ,,We zijn nog op zoek naar een nieuwe naam, omdat deze naam de lading niet meer dekt”, vertelt centrummanager Maikel Gijzen. ,,Ik ben nu een jaar geleden gestart en wil het centrum verder laten groeien. Daarbij past een goed, gedegen bestuur van RPS. Met voldoende kracht en dat beter past bij het centrum.”

  1. Binnenkijken bij de rijke zakenman die 50 hectare verkoopt aan de Kalmthoutse Heide
    PREMIUM
    video

    Binnenkij­ken bij de rijke zakenman die 50 hectare verkoopt aan de Kalmthout­se Heide

    Jan Anton Rijsdijk (77) wil zijn prachtige domein Markgraaf opnieuw van de hand doen, maar dan voor een iets lagere prijs dan de 20 miljoen euro die het vijftien jaar geleden nog moest kosten. Het domein van alles samen net geen 60 hectare wordt immers opgesplitst. “Zo’n vijftig hectare zal in handen komen van het Agentschap Natuur & Bos. Ik ben er als groene jongen blij om, want de Kalmthoutse Heide wordt weer wat groter.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom