Acteur Willy Michielsen uit Bergen op Zoom speelde Gargamel al in Nederland en België. Nu gaat hij op de internationale toer en speelt hij de smurfenhater in Qatar.
Volledig scherm
PREMIUM
Acteur Willy Michielsen uit Bergen op Zoom speelde Gargamel al in Nederland en België. Nu gaat hij op de internationale toer en speelt hij de smurfenhater in Qatar. © Pix4Profs/Tonny Presser

Dit ‘gemene mannetje’ gaat naar Qatar om in een musical te spelen

BERGEN OP ZOOM - Voor de grote spiegel in Den Enghel staat niet Willy Michielsen, maar een boze Gargamel. Met een van woede vertrokken gezicht beent de tovenaar rond, grommend en zingend met een opvallend diep timbre. 

De Bergse acteur Willy Michielsen repeteert in Den Enghel voordat hij maandag vertrekt naar Doha in Qatar. Daar speelt hij de rol van Gargamel in Smurfs on Stage van Millenium Entertainment International uit Singapore.

  1. Twintig jaar na massagraven weer helpen in Kosovo: ‘Die dankbaarheid, daar word ik stil van’
    PREMIUM
    INTERVIEW

    Twintig jaar na massagra­ven weer helpen in Kosovo: ‘Die dankbaar­heid, daar word ik stil van’

    WOENSDRECHT - Als jong militair hielp hij in Kosovo honderden oorlogsslachtoffers te identificeren en herbegraven. Twintig jaar na die gruwelen keert Christian Zorge (41), nu uitvaartondernemer in Woensdrecht, met veertien veteranen terug. Om de lokale bevolking te helpen, al is het voor sommigen tevens traumaverwerking. Een verhaal over wreedheid, maar ook dankbaarheid en hoop.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom