Met een doos vol sleutelhangers in de vorm van groene duimpjes werd personeel van de Plus-supermarkt in Halsteren verrast door Roparunteam Altijd Eentje Te Veel. Een bedankje voor jarenlange sponsoring en een hart onder de riem voor de medewerkers die flink moeten aanpoten in coronatijd.
Volledig scherm
Met een doos vol sleutelhangers in de vorm van groene duimpjes werd personeel van de Plus-supermarkt in Halsteren verrast door Roparunteam Altijd Eentje Te Veel. Een bedankje voor jarenlange sponsoring en een hart onder de riem voor de medewerkers die flink moeten aanpoten in coronatijd. © Peter de Brie

Dikke duimen van Roparunteam als dank aan trouwe sponsor

HALSTEREN - Nu corona de wereld op zijn kop zet, draait ook Roparunteam ‘Altijd Eentje Te Veel’ de rollen om. In plaats van iets te krijgen voor hun goede doel, gaven ze dinsdag iets cadeau: sleutelhangers in de vorm van een opgestoken duim voor het supermarktpersoneel van trouwe sponsor Plus in Halsteren.

 1. Kleurrijke tekeningen op deuren: kunstenaar Iwaz en bewoners vrolijken Heiningenflat op
  PREMIUM

  Kleurrijke tekeningen op deuren: kunstenaar Iwaz en bewoners vrolijken Heiningen­flat op

  BERGEN OP ZOOM - Wat je zelf maakt, daar blijf je van af. Dat maak je niet zo snel kapot. Zeker niet als kinderen het hebben gemaakt. Dat is het idee achter het deurenproject in de Heiningenflats in Bergen op Zoom. Die zijn voorzien van kleurrijke tekeningen en nu tot een soort van ‘kunst’ verheven. Dat gaat niet alleen vandalisme tegen. Het zorgt ook nog eens voor meer verbondenheid.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. FC Den Bosch supporters helpen politie en patrouilleren door de stad
  Play

  FC Den Bosch supporters helpen politie en patrouille­ren door de stad

 2. ME maakt einde aan onrustig uurtje in Amsterdam-Osdorp
  Play

  ME maakt einde aan onrustig uurtje in Amsterdam-Os­dorp