Eigenaresse Wilma van Seventer (midden voor), en verpleegkundige & MT - lid Nikkie (links achter), met een drietal bewoners van Woonzorgcentrum Ter Wal.
Volledig scherm
Eigenaresse Wilma van Seventer (midden voor), en verpleegkundige & MT - lid Nikkie (links achter), met een drietal bewoners van Woonzorgcentrum Ter Wal. © Pix4Profs/Tonny Presser

Deze woonvoorziening voor ouderen haalt de hoogste score van Nederland

LEPELSTRAAT - Wilma van Seventer, eigenaresse van Ter Wal Woonzorg uit Lepelstraat, glundert er nog van. Bij het traject van Waardigheid en Trots, een programma van het ministerie van VWS om de kwaliteit van verpleeghuiszorg te verbeteren, behaalde de organisatie de hoogste score van Nederland. ,,Dit hadden ze nog nooit meegemaakt.”

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom