Bij de Kabeljauwbeek in de polders bij Ossendrecht wil Eneco een zonnepark aanleggen. De voorlopige vergunning is binnen. Het bedrijf bouwt daar al aan een windmolenpark met vijf turbines.
Volledig scherm
Bij de Kabeljauwbeek in de polders bij Ossendrecht wil Eneco een zonnepark aanleggen. De voorlopige vergunning is binnen. Het bedrijf bouwt daar al aan een windmolenpark met vijf turbines. © archieffoto Pix4Profs/Peter van Trijen

Deze vier zonneparken in Woensdrecht leveren vanaf 2022 duurzame energie

HOOGERHEIDE - Vanaf 2022 kan vanuit vier zonneparken in de gemeente Woensdrecht voor tienduizenden gezinnen aan energie worden opgewerkt. Dat verwacht wethouder Jeffrey van Agtmaal nu de initiatiefnemers hun voorlopige vergunning op zak hebben.

 1. ‘Je ziet niet dat ze ziek zijn’: Emma (7) en Faya (6) zijn gezichten van de Nierstichting
  PREMIUM

  ‘Je ziet niet dat ze ziek zijn’: Emma (7) en Faya (6) zijn gezichten van de Nierstich­ting

  HALSTEREN/THOLEN - Twee vrolijke meisjes die graag lachen en spelen. Dat zijn Emma Groenewegen van der Weiden (7) uit Tholen en Faya Lugo (6) uit Halsteren. Wat niemand aan hen kan zien, is dat ze allebei een nierziekte hebben. Om meer aandacht te vragen voor jonge nierpatiënten zijn ze twee van de vijf gezichten van de nieuwe campagne van de Nierstichting die zaterdag gelanceerd wordt, genaamd Jonge Helden.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. Rob Kemps over De slimste mens: 'Na kwartfinale werd ik fanatiek'
  Play

  Rob Kemps over De slimste mens: 'Na kwartfina­le werd ik fanatiek'

 2. De leukste vacature van het moment: word jij kamelenmelker?
  Play

  De leukste vacature van het moment: word jij kamelenmel­ker?