De Steenbergse Alida Zoon, lid van: Fotoclub Steenbergen, schoot deze plaat in 2016 in Beneden Sas tijdens de Bietentocht. Ze gebruikte hiervoor haar Nikon D200.
Volledig scherm
De Steenbergse Alida Zoon, lid van: Fotoclub Steenbergen, schoot deze plaat in 2016 in Beneden Sas tijdens de Bietentocht. Ze gebruikte hiervoor haar Nikon D200. © Alida Zoon

Deze foto's laten zien hoe mooi de gemeente Steenbergen is

foto'sSTEENBERGEN - Dat de gemeente Steenbergen mooi is, hoeven we inwoners niet te vertellen. Wel is het altijd leuk om dat nog eens op beeld bevestigd te zien. De foto-expositie ter gelegenheid van 750 jaar Steenbergen en 25 jaar gemeente Steenbergen gaat maandag van start. 

  1. Surpriseloop zonder Sinterklaas en uitslagen

    Surprise­loop zonder Sinter­klaas en uitslagen

    HALSTEREN - De Surpriseloop van atletiekvereniging Olympia was dit jaar anders dan anders. Geen Sinterklaas die het startschot loste, geen pieten aan de start en geen winnaars. ,,We hadden dit jaar wat handjes tekort in de organisatie”, zegt voorzitter Robin Jonkers. ,,Maar we wilden de wedstrijd ook niet skippen. Dus hebben we het wat kleinschaliger aangepakt.” Door corona heeft de vereniging wat leden verloren en de werkgroep die normaal gesproken de Surpriseloop organiseert is gestopt. Voor Olympia was het daarom noodzakelijk even pas op de plaats te maken. ,,Daarom is het geen wedstrijd, maar meer een sportieve zondag”, verduidelijkt de voorzitter. ,,Maar volgend jaar willen we een nieuwe werkgroep formeren en dan twee officiële wedstrijden organiseren: de Oranjeloop en de Surpriseloop.” De Surpriseloop vanaf het parkeerterrein bij Monkey Town in Halsteren trok ondanks het druilerige weer en de geminimaliseerde editie toch nog ongeveer veertig deelnemers.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom