Volledig scherm
PREMIUM
© Chris van Klinken / het fotoburo

Defensie trekt portemonnee voor nieuw schietcomplex in Ossendrecht

OSSENDRECHT - De verpauperde Wilhelminakazerne in Ossendrecht wordt een hypermodern schietcomplex. Een miljoenen-investering om commando's, mariniers en anti-terreureenheden op het scherpst van de snede te kunnen laten trainen.

De tragische dood van de Bredase commando Sander Klap (35) heeft volgens ingewijden indirect geleid tot het Defensie-besluit om geld uit te trekken voor een nieuw complex. Klap overleed twee jaar geleden tijdens een fatale oefening met scherp in het schiethuis van de Politieacademie, direct naast de Koningin Wilhelmina Kazerne.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zwembad De Schelp hoopt op 3 februari weer open te gaan

    Zwembad De Schelp hoopt op 3 februari weer open te gaan

    BERGEN OP ZOOM - Het door technische problemen geteisterde zwembad De Schelp, een hoofdpijndossier dat wethouder Annette Stinenbosch woensdag heeft doen aftreden, kan mogelijk op maandag 3 februari de deuren weer openen voor het publiek. Of die streefdatum gehaald wordt, hangt af van nieuw onderzoek komende vrijdag, waaruit moet blijken of de accommodatie volledig legionella-vrij is. De resultaten van die bemonstering worden eind volgende week verwacht.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom