Volledig scherm
PREMIUM
Kok Mischa Michels maakt het bord met paling op. © Johan Van Der Heijden

De Zeester snapt hoe het moet

eetrecensieIs De Zeester een ster in culinair Zeeland? Om die vraag te beantwoorden, tuffen we naar het 'einde van de wereld': Gorishoek!

Het is een zweetdrijvende zaterdag in april. Met het kwik rond de 25 graden spoeden we ons naar de waterkant. Het liefst een kant waar iets lekkers te verhapstukken is. Ons reisdoel wordt buurtschap Gorishoek, een toeristisch bolwerk op zuidwestelijk Tholen. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Verlanglijstjes Sinterklaas van kinderen staan vol door Youtubereclames: ‘Slijm gaat als warme broodjes over de toonbank’

    Verlang­lijst­jes Sinter­klaas van kinderen staan vol door Youtubere­cla­mes: ‘Slijm gaat als warme broodjes over de toonbank’

    BERGEN OP ZOOM/BREDA - Waar de jeugd vroeger voor de feestdagen nog met smart uitkeek naar de dikke catalogussen van speelgoedwinkels en hun keuzes baseerden op de tv-reclames die ze langs zagen komen, lijkt Youtube nu de grootste bron van inspiratie. De absolute trend van dit jaar: slijm. Kant-en-klaar, of een pakketje om het zelf te maken. Bij speelgoedwinkels vliegen ze als Sinterklaascadeaus als warme broodjes over de toonbank.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom