De wagen van BC De Waterstraot in 2019: Geld as water.
Volledig scherm
De wagen van BC De Waterstraot in 2019: Geld as water. © Pix4Profs/Tonny Presser

De Waterstraot bouwt verder voor 2022: ‘Deze hele situatie vergt creativiteit’

BERGEN OP ZOOM / HALSTEREN - Dat de optocht van ‘t Krabbegat in 2021 definitief niet doorgaat, is voor de bouwers van BC De Waterstraot uit Halsteren niet zozeer een verrassing meer. Maar een domper, dat is en blijft het wel. De afgelopen Vastenavend ging de club er nog met de eerste prijs in de A-categorie vandoor. Nu bouwen ze verder voor 2022.

  1. België gooit ook alle cafés dicht en voert avondklok in: ‘De komende weken gaan erg moeilijk worden’

    België gooit ook alle cafés dicht en voert avondklok in: ‘De komende weken gaan erg moeilijk worden’

    Wie dacht de komende weken dan maar in België een pintje te gaan drinken of op restaurant te gaan komt bedrogen uit. Vanaf maandag gaat de horeca bij onze zuiderburen voor een maand op slot. De cijfers in België liggen nog hoger dan in maart en april, zo werd vrijdagavond duidelijk tijdens een persconferentie. ,,We gaan de komende dagen geen goed nieuws zien in de cijfers”, aldus minister De Croo. ,,Na 14 dagen volgt een evaluatie voor de horeca.”
  2. Zo'n 240 medewerkers Bravis zitten thuis: zorg fors afgeschaald

    Zo'n 240 medewer­kers Bravis zitten thuis: zorg fors afge­schaald

    ROOSENDAAL/BREDA - De stijging van het aantal coronapatiënten in combinatie met een aanzienlijke uitval van medewerkers leidt ertoe dat het Bravis ziekenhuis in Roosendaal en Bergen op Zoom fors ingrijpt in de reguliere zorg. Alleen acute ingrepen en oncologische operaties worden komende week gedaan. Alle andere operatieve zorg is uitgesteld. Het ziekenhuis benadrukt dat poliklinische zorg en verloskunde wel doorgaan.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom