Auteur Margot Haest uit Bergen op Zoom (rechts) bij de presentatie van haar boek 'De Smaak van De Brabantse Wal' met de familie Tsang van restaurant O&O in Sint Willebrord.
Volledig scherm
Auteur Margot Haest uit Bergen op Zoom (rechts) bij de presentatie van haar boek 'De Smaak van De Brabantse Wal' met de familie Tsang van restaurant O&O in Sint Willebrord. © Peter de Brie

‘De Smaak van De Brabantse Wal’ coronaproof gepresenteerd

BERGEN OP ZOOM - Een grootse presentatie met de directeur van gastronomiegids Gault&Millau als spreker zat er vanwege corona niet in, maar toch lanceerde de Bergse culinair schrijfster Margot Haest maandagmiddag haar boek ‘De Smaak van De Brabantse Wal & omgeving’ bij de Sligro in Bergen op Zoom.

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom