Gert-Jan de Koster van Gebouw-T moet van zijn poppodium en stadsschouwburg De Maagd één organisatie maken. ,,Ambitie is me niet vreemd.”
Volledig scherm
PREMIUM
Gert-Jan de Koster van Gebouw-T moet van zijn poppodium en stadsschouwburg De Maagd één organisatie maken. ,,Ambitie is me niet vreemd.” © Marcel Otterspeer/Pix4Profs

De man die De Maagd en Gebouw-T moet verbinden: ‘Bergen op Zoom verdient podia om trots op te zijn’

InterviewBERGEN OP ZOOM - De samenwerking van Theater de Maagd en Gebouw-T gaat een nieuwe fase in. Beide organisaties moeten in elkaar schuiven tot een krachtig cultuurpodium waar ook het onderwijs en het bedrijfsleven bij aanhaken. Gert-Jan de Koster is aangesteld als kwartiermaker en maakt het plan van aanpak. ,,Ik ben ervan overtuigd dat we iets bijzonders gaan creëren.”

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom