Volledig scherm
PREMIUM
20190817 - BERGENOPZOOM- Pix4Profs/Tonny Presser - De BOV houdt zaterdag audities om op zoek te gaan naar de hoofdrolspeler voor hun volgende musical: Oliver!. © Pix4Profs/Tonny Presser

De Bergse Operette Vereniging zoekt jeugdtalenten voor Musical Oliver in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - De jacht op Oliver is geopend. De Bergse Operette Vereniging (BOV) heeft zaterdag tijdens de repetities voor de musical Oliver Twist zestig kinderen voorbij zien komen. Daartussen moeten een Oliver zitten. Of eigenlijk twee. De vereniging zoekt een dubbele kindercast. In totaal 24 kinderen.

Met een brede glimlach op haar gezicht komt de tienjarige Annabel van den Berg uit het repetitielokaal gelopen. Als een van de eersten heeft ze, samen met nog twaalf meisjes, auditie gedaan voor de musical Oliver Twist die BOV van 27 maart tot en met 5 april volgend jaar opvoert in theater De Maagd.

  1. Zwembad De Schelp hoopt op 3 februari weer open te gaan

    Zwembad De Schelp hoopt op 3 februari weer open te gaan

    BERGEN OP ZOOM - Het door technische problemen geteisterde zwembad De Schelp, een hoofdpijndossier dat wethouder Annette Stinenbosch woensdag heeft doen aftreden, kan mogelijk op maandag 3 februari de deuren weer openen voor het publiek. Of die streefdatum gehaald wordt, hangt af van nieuw onderzoek komende vrijdag, waaruit moet blijken of de accommodatie volledig legionella-vrij is. De resultaten van die bemonstering worden eind volgende week verwacht.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom