Volledig scherm
Werkzaamheden in parkeergarage De Parade in Bergen op Zoom © Henk van Ingen

Dag en nacht werken aan garage de Parade in Bergen op Zoom

videoBERGEN OP ZOOM - De minishovels denderen met een rotgang van en op de toegangshelling van parkeergarage De Parade in Bergen op Zoom. Hun 'klauwen' volgepakt met stukken isolatie- en vloerdelen van de eerste verdieping die de zondagavond en -nacht in handzame brokken van twee bij twee meter zijn gezaagd en nu in containers worden gedumpt.   

Tebecon is sinds zondag begonnen met de enorme klus om de garage te herstellen, tot dinsdag 16 mei wordt er dag en nacht doorgewerkt. ,,Op die manier kunnen we binnen een dikke week werk verrichten dat normaal gesproken vijf weken vergt", zegt projectleider Gerard van Dijk.  Hierdoor is de garage, zij het beperkt, vanaf 16 mei tot het eind van de werkzaamheden (21 juli) weer open. 

Op de eerste verdieping is het een georganiseerde bende. Terwijl de oude vloerdelen worden weggehaald, zijn werkmannen op al eerder deze dag vrijgemaakte stukken doende de nieuwe onderlaag en isolatie aan te brengen.  In de draagkolommen op de tweede en derde verdieping zijn gaten geboord. Van Dijk: ,,Zo kunnen we blokken toevoegen waarmee de kolommen worden versterkt en de constructie verstevigd."

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

poll

Is legale wietteelt in Bergen op Zoom en Roosendaal wenselijk?

  • ja (48%)
  • nee (52%)
3251 stemmen