D66 Brabantse Wal kiest voor drie vertrouwde gezichten als lijsttrekkers bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2020: vlnr Tim Huisman in Steenbergen, Carinne Elion voor Bergen op Zoom en Thierry de Heer in de gemeente Woensdrecht.
Volledig scherm
D66 Brabantse Wal kiest voor drie vertrouwde gezichten als lijsttrekkers bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2020: vlnr Tim Huisman in Steenbergen, Carinne Elion voor Bergen op Zoom en Thierry de Heer in de gemeente Woensdrecht. © Kees Bennema/Iman Fase/Jan Stads

D66-fractievoorzitter Carinne Elion vertrekt: ‘Het combineert niet meer met werk aan universiteit’

BERGEN OP ZOOM - Carinne Elion-Valter vertrekt met ingang van 1 september als D66-fractievoorzitter, lijsttrekker en raadslid. Het raadswerk combineert niet meer met haar nieuwe baan aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom