Coen Crusio bij zijn huidige ijssalon aan de Zuivelstraat.
Volledig scherm
Coen Crusio bij zijn huidige ijssalon aan de Zuivelstraat. © Mariëtte den Engelse

Crusio zet plannen voor grotere ijssalon in rijksmonument De Waag door

BERGEN OP ZOOM - Coen Crusio houdt stug vast aan de plannen om zijn ijssalon aan de Zuivelstraat te verhuizen naar rijksmonument De Waag. Ook nu het college in een brief aan de gemeenteraad laat weten ‘geen medewerking te verlenen aan initiatieven die niet passen binnen de huidige bestemmingsplanregels en het huidige horecabeleid.’

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Jesse (18) bezorgt BN DeStem: ‘Er is geen baantje waarmee ik zóveel verdien in zó weinig tijd’

  Jesse (18) bezorgt BN DeStem: ‘Er is geen baantje waarmee ik zóveel verdien in zó weinig tijd’

  FIJNAART - Bij Jesse Kaufman (18) in Fijnaart gaat de wekker om kwart over vijf, zes dagen per week. Dan staat hij op om nog voor school begint de krant in het dorp te bezorgen. Vervelend om zo vroeg op te staan? ,,Helemaal niet. In het begin was het even wennen, maar nu maakt het me niet meer uit. Ik ben ongeveer anderhalf uur bezig en daarna heb ik de hele dag om te doen wat ik wil.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom