Een foto van vorig jaar: de Avenue in Breda heeft de evenementenzalen tijdelijk omgebouwd naar studio's, te huren bijvoorbeeld voor livestreams.
Volledig scherm
Een foto van vorig jaar: de Avenue in Breda heeft de evenementenzalen tijdelijk omgebouwd naar studio's, te huren bijvoorbeeld voor livestreams. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Concert streamen? Daar zijn mensen voor nodig, Curio komt met nieuwe opleiding voor streamingtechnicus

BERGEN OP ZOOM - Vanaf aankomend schooljaar start Curio in Bergen op Zoom met een nieuwe opleiding voor broadcast- en streamingtechnicus. Deze is onderdeel en uitbreiding van de bestaande opleiding podium- en evenemententechniek. De reden voor de uitbreiding is de toenemende vraag vanuit de markt.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom