Premier Mark Rutte op bezoek in koffiebar Heilige Boontjes in Rotterdam met oprichter Rodney van den Hengel (rechts). Deze laatste geeft dinsdag college bij Samen in de Regio in het Eventum in Bergen op Zoom.
Volledig scherm
Premier Mark Rutte op bezoek in koffiebar Heilige Boontjes in Rotterdam met oprichter Rodney van den Hengel (rechts). Deze laatste geeft dinsdag college bij Samen in de Regio in het Eventum in Bergen op Zoom. © ANP

College van ‘redder’ lastige jeugd en een hoogleraar arbeidsmarkt

BERGEN OP ZOOM - De een is bijzonder hoogleraar onderwijsarbeidsmarkt in Tilburg, de ander zet in zijn Rotterdamse koffiezaak kansarme jongeren aan het werk: prof. dr. Marc van der Meer en ondernemer Rodney van den Hengel spreken beiden tijdens het derde college van Samen in de Regio.

 1. Kleurrijke tekeningen op deuren: kunstenaar Iwaz en bewoners vrolijken Heiningenflat op
  PREMIUM

  Kleurrijke tekeningen op deuren: kunstenaar Iwaz en bewoners vrolijken Heiningen­flat op

  BERGEN OP ZOOM - Wat je zelf maakt, daar blijf je van af. Dat maak je niet zo snel kapot. Zeker niet als kinderen het hebben gemaakt. Dat is het idee achter het deurenproject in de Heiningenflats in Bergen op Zoom. Die zijn voorzien van kleurrijke tekeningen en nu tot een soort van ‘kunst’ verheven. Dat gaat niet alleen vandalisme tegen. Het zorgt ook nog eens voor meer verbondenheid.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. De leukste vacature van het moment: word jij kamelenmelker?
  Play

  De leukste vacature van het moment: word jij kamelenmel­ker?

 2. Hond in Turkije wacht dagenlang op baasje bij ziekenhuis
  Play

  Hond in Turkije wacht dagenlang op baasje bij ziekenhuis