De 48-jarige Nicole is eerder dit jaar overleden aan het coronavirus, ze gaf les op de Montessorischool. Ter nagedachtenis aan haar en om geld op te halen voor 3FM rennen er nu mensen een rondje door het gebied. (Foto: vnlr Gitta Matthijssen en Maud Koopmans)
Volledig scherm
PREMIUM
De 48-jarige Nicole is eerder dit jaar overleden aan het coronavirus, ze gaf les op de Montessorischool. Ter nagedachtenis aan haar en om geld op te halen voor 3FM rennen er nu mensen een rondje door het gebied. (Foto: vnlr Gitta Matthijssen en Maud Koopmans) © Pix4Profs/Peter Braakmann

Collega's overleden Bergse Nicole wandelen 25.000 euro bij elkaar voor coronahulp: ‘Het is hartverwarmend’

BERGEN OP ZOOM - Zeiknat komen Gitta Matthijssen en Maud Koopman aan bij kinderverblijf Polleke in Hoogerheide. De plek waar collega Nicole de Regt jaren heeft gewerkt. In actie voor het Rode Kruis, voor meer medische hulp deze coronacrisis. Een tocht die Nicole niet meer kon meemaken. Ze overleed in november aan de gevolgen van corona. 

 1. Verslagenheid groot bij Markiezenhof, personeel doet er het zwijgen toe: ‘Het is een drama’
  PREMIUM

  Verslagen­heid groot bij Markiezen­hof, personeel doet er het zwijgen toe: ‘Het is een drama’

  BERGEN OP ZOOM - De verslagenheid onder het personeel van het Cultuurbedrijf is groot nu duidelijk is dat er veel ontslagen vallen. Zo blijven er van de 24 voltijdbanen bij het Markiezenhof maximaal tien over. ,,Het is een drama", erkent wethouder Patrick van der Velden. ,,Maar we nemen de mensen bij de hand en proberen iedereen aan een andere baan te helpen, binnen of buiten de muren van het gemeentehuis.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. Emotionele demonstratie voor veiligheid van vrouwen: 'Hands off our women!'
  Play

  Emotionele demonstra­tie voor veiligheid van vrouwen: 'Hands off our women!'

 2. Testen voor toegang is in Grote Kerk Breda geen optie: 'Gaat voor ons niet werken'
  Play

  Testen voor toegang is in Grote Kerk Breda geen optie: 'Gaat voor ons niet werken'