CDA-bewindsvrouw Mona Keijzer heeft weinig op met Calimero-gevoel bij ondernemers West-Brabant

videoBERGEN OP ZOOM - Kom bij CDA-staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat) niet aan met verhalen dat Den Haag geen oog heeft voor ondernemers in West-Brabant. ,,Dat idee zit tussen de oren. Haal het daar weg! Want het tegenovergestelde is waar.”

Zo reageerde Keijzer maandagmiddag in restaurant Moerstede in Bergen op Zoom tijdens een rondetafelgesprek met twaalf vrouwelijke ondernemers uit de regio die signaleerden dat West-Brabant economische potentie heeft als ‘topregio’, maar desondanks vaak tweederangs zit als het gaat om investeringen of steun van kabinet en provincie. ,,Er gaat onevenredig veel aandacht uit naar bedrijven in de Randstad. Ook binnen Noord-Brabant wordt er over ons heen gekeken. Andere regio's zoals Brainport Eindhoven en Moerdijk vergeten ons” verwoordde Esther Slootweg namens de afdeling toerisme/recreatie van ondernemersvereniging Brabantse Wal het West-Brabantse gevoel.

  1. Modelbouwers Bergen op Zoom: ‘Elke aanslag is einde vereniging’
    PREMIUM

    Modelbou­wers Bergen op Zoom: ‘Elke aanslag is einde vereniging’

    BERGEN OP ZOOM - Elke belastingaanslag is het einde voor Modelspoorclub Bergen op Zoom. Dat wil Guust Hermans nog eens benadrukken nu duidelijk is geworden dat de vereniging geen aanslag voor reclamebelasting heeft gekregen van de gemeente, maar voor de ozb, de rioolheffing, waterschapsbelasting en voor de bijdrage aan het ondernemersfonds voor het winkelpand in de Fortuinstraat dat als clublokaal wordt gebruikt.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom