Volledig scherm
De Heen - De hulpdiensten zijn maandag 2 januari uitgerukt naar de Zeelandweg-Oost in De Heen voor een brand in een caravan. Bij de brand kkwamveel rook vrij. Naast twee brandweer voertuigen zijn ook een ambulance en de traumahelikopter ter plaatse gekomen. Bij de brand is één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. © GinoPress

Caravan in De Heen in brand: kind met brandwonden naar ziekenhuis

DE HEEN - Een caravan is maandagochtend in brand gevlogen op de Zeelandweg-Oost. Een kind is daarbij gewond geraakt en met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht.

Bij de brand kwam veel rook vrij. Naast twee brandweerauto's zijn ook een ambulance en traumahelikopter op de melding afgekomen. 

Het gewonde kind is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend of er nog meer mensen bij aanwezig waren. 

  1. West-Brabant heeft een groot tekort aan koks, schoonmakers en chauffeurs

    West-Brabant heeft een groot tekort aan koks, schoonmakers en chauffeurs

    BREDA - De krapte op de arbeidsmarkt neemt sterk toe. Dat blijkt uit cijfers van het UWV in West-Brabant. Het aantal WW-uitkeringen daalde in een jaar tijd met 17 procent. Volgens het UWV blijft de groeiende vraag naar personeel niet langer beperkt tot de ict- en technische beroepen, maar komen daar tal van andere beroepen bij. Er is ook een alsmaar grotere vraag naar hoveniers, koks, schoonmakers, horecamedewerkers, bus- en vrachtwagenchauffeurs.
  2. Halsterse Christel Verbogt (20) is het gezicht van landelijke campagne voor gehandicapte kinderen

    Halsterse Christel Verbogt (20) is het gezicht van landelijke campagne voor gehandicapte kinderen

    HALSTEREN - De Halsterse Christel Verbogt (20) weet hoe het voelt: vanwege ziekte en een beperking niet volwaardig mee kunnen doen op school. Niet omdat ze er niet toe in staat was, maar omdat er letterlijk en figuurlijk drempels werden opgeworpen. Bovendien worden mensen in een rolstoel dikwijls niet voor vol aangezien, ervaart Christel die onder meer lijdt aan een aangeboren bindweefselziekte en maagverlamming.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom