Volledig scherm
Het incident vond plaats aan de Antwerpsestraatweg in Bergen op Zoom. © MaRicMedia / Christian Traets

Bredanaar (21) bedreigd met vuurwapen in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Een 21-jarige man uit Breda is donderdagavond met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bedreigd in een horecagelegenheid aan de Antwerpsestraatweg in Bergen op Zoom. Hij heeft aangifte gedaan, meldt de politie.

De Bredanaar is rond 23.30 uur in het pand als een onbekende man op hem afkomt. De verdachte heeft een voorwerp vast dat op een vuurwapen lijkt. Als het slachtoffer opstaat, rent de man weg. Er zijn geen andere mensen aanwezig die het hebben zien gebeuren. Er is niemand gewond geraakt.

De 21-jarige man uit Breda belt de politie en doet aangifte. Er wordt een onderzoek ingesteld en getuigen worden opgeroepen zich te melden. 

  1. Stadsprijs
    Van het land

    Stadsprijs

    BERGEN OP ZOOM - Afgelopen vrijdag was een heel andere dag dan we gewend zijn. Hoewel we ’s ochtends nog gewoon in onze oude kleren op het bedrijf rondliepen, begon de middag met een bezoek aan de kapper om mijn haar op te steken. Toen Caroline en ik vervolgens allebei een galajurk aantrokken en make-up hadden opgedaan, was de metamorfose compleet. Caroline en ik mochten namens FrankenFruit naar het GoBoZ ondernemersgala. Voor de andere familieleden was de overgang van een heel jaar in ‘tuinkleren’, zoals wij dat noemen, naar galakleding iets te groot.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom