Bram Aertssen neemt afscheid als voorzitter bij De Schelde

interviewBram Aertssen trof een wat gesloten watersportvereniging en gooide er de ramen open. ,,Het valt soms niet mee om Bergenaren te vertellen dat er voorbij de Kraaijenberg ook dingen gebeuren.”

Volledig scherm
Bram Aertssen wil op de achtergrond graag bij de watersportvereniging betrokken blijven. © pix4profs/petervantrijen

Vijftien jaar stond Bram Aertssen aan het roer van watersportvereniging De Schelde. Veel is er in die tijd bereikt; sommige dingen lukten ook niet.

De nieuwe jachthaven, een lang gekoesterde wens van de leden, is bijvoorbeeld niet gerealiseerd. Te veel bestuurlijke tegenwind, te weinig geld. Nog een punt van zorg: de geringe capaciteit van de Bergse Diepsluis. Zeker nu er bij Waterrijk Oesterdam nog eens 180 ligplaatsen bij komen.

  1. Wethouders Bergen op Zoom onder druk om De Schelp, zwembad hoopt in februari weer open te gaan

    Wethouders Bergen op Zoom onder druk om De Schelp, zwembad hoopt in februari weer open te gaan

    BERGEN OP ZOOM - Het door technische problemen geteisterde zwembad De Schelp kan mogelijk op maandag 3 februari de deuren weer openen voor het publiek. Of die streefdatum gehaald wordt, hangt af van nieuw onderzoek komende vrijdag, waaruit moet blijken of de accommodatie volledig legionella-vrij is. De resultaten van die bemonstering worden eind volgende week verwacht. Het gemeentebestuur van Bergen op Zoom geeft woensdag om 17.00 uur een persconferentie over de situatie rond De Schelp, die de positie van het college onder druk zet.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom