Volledig scherm
© Dick Vermaas

BOV wint Musical Award voor beste comedy: 'Je voelt het als de zaal het vreet'

videoAMSTERDAM - Musicalvereniging BOV uit Bergen op Zoom won maandagavond de Amateur Musical Award voor beste musical comedy 2017.  

Ze namen het in deze categorie op tegen The MusiCompany uit Bergen op Zoom en stichting Stemp uit Gemert. 

Marcel van As van BOV komt na het winnen van de beste Musical Comedy Award de kleedkamer binnen rennen: “Wat een enorme kick is dit. Sta je gewoon op het podium in Carré. Dat is al een feest. Ga je ook nog met een award naar huis. Tijdens het optreden voelde het al heel goed. Je voelt het als de zaal het vreet. Dat zorgt voor zoveel energie. Dan wil je gewoon niets anders dan knallen. En dat hebben we gedaan!”

Bij The MusiCompany uit Bergen op Zoom heerst vreugde en verdriet. Vreugde omdat Bergen op Zoom met een award naar huis gaat, verdriet om dat niet zij de winnaars zijn.

Backstage tijden het wachten op de uitslag bracht de groep de tijd zingend door. Na de uitslag werden de musicalsterren feestelijk onthaald in de kleedkamer.

Tekst gaat door onder video. 

Roy Verhoeven uit Schijndel wint de award Beste mannelijke hoofdrol. Het Brabants muziektheater uit Schijndel, met de productie Titanic de musical wint in de categorie beste musical drama.

Volledig scherm
Backstage bij de uitreiking in Amsterdam. © Timo van de Kasteele
Volledig scherm
© Dick Vermaas
Volledig scherm
© Dick Vermaas
Volledig scherm
© Dick Vermaas
Volledig scherm
© Dick Vermaas
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

poll

Is legale wietteelt in Bergen op Zoom en Roosendaal wenselijk?

  • ja (48%)
  • nee (52%)
3251 stemmen