Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto. BOV uit Bergen op Zoom won in december 2018 drie musical awards. © Ankie Kop

BOV brengt Oliver Twist naar theater de Maagd

BERGEN OP ZOOM - Dat de Bergse Operette Vereniging (BOV) de voorstelling Aida opvoerde, is nog niet zolang geleden, namelijk in april. Maar de voorbereidingen voor de volgende show van de BOV zijn alweer in volle gang. De vereniging maakte bekend dat zij musical Oliver! brengt volgend jaar.

Quote

Het moest totaal iets anders zijn dan Aida

Roel Soffers, BOV

De musical Oliver! is gebaseerd op het gelijknamige boek Oliver Twist van Charles Dickens. Het verhaal gaat over de Engelse weesjongen Oliver Twist, die in contact komt met criminelen. ,,Het moest totaal iets anders zijn dan Aida”, vertelt Roel Soffers namens de vereniging. ,,Oliver stond al een tijd op onze verlanglijst. Het is nu vijf jaar geleden dat we Ciske de Rat speelden en het was wel weer eens tijd om met een kindercast te werken.”

  1. Zwembad De Schelp hoopt op 3 februari weer open te gaan

    Zwembad De Schelp hoopt op 3 februari weer open te gaan

    BERGEN OP ZOOM - Het door technische problemen geteisterde zwembad De Schelp, een hoofdpijndossier dat wethouder Annette Stinenbosch woensdag heeft doen aftreden, kan mogelijk op maandag 3 februari de deuren weer openen voor het publiek. Of die streefdatum gehaald wordt, hangt af van nieuw onderzoek komende vrijdag, waaruit moet blijken of de accommodatie volledig legionella-vrij is. De resultaten van die bemonstering worden eind volgende week verwacht.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom