Waar vroeger Taveerne Den Hoorn en de ABN Amro in hartje Putte stonden, is alle oude bebouwing al gesloopt om plaats te maken voor 21 appartementen. De aannemer wacht tot het bestemmingsplan rond is, de Dorpsraad dringt aan op spoed.
Volledig scherm
PREMIUM
Waar vroeger Taveerne Den Hoorn en de ABN Amro in hartje Putte stonden, is alle oude bebouwing al gesloopt om plaats te maken voor 21 appartementen. De aannemer wacht tot het bestemmingsplan rond is, de Dorpsraad dringt aan op spoed. © archieffoto Peter de Brie

‘Bouw voor jeugd in Putte, niet alleen voor arbeidsmigranten, anders hou je onvrede’

PUTTE - Wel bouwen voor arbeidsmigranten bij Putte, maar niet voor de eigen bevolking? Dat ligt gevoelig. Dus roept Dorpsplatform de gemeente Woensdrecht op: ‘Maak eindelijk vaart en doe niet het één zonder het ander’.

  1. Droogvissen is niet minder dwaas of onnozel dan voetbal
    PREMIUM
    COLUMN

    Droogvis­sen is niet minder dwaas of onnozel dan voetbal

    Als komende zondagmiddag in Hoogerheide de strijd om de wereldtitels veldrijden losbarst, wordt vlakbij, aan de andere kant van de grens in Zwijndrecht, hard getraind voor een heel ander WK. Dat van het droogvissen, komende zomer in Tunesië. Ene Erik probeert er op een grote groene weide zijn vishaakje zo ver mogelijk weg te werpen. ‘Mensen vragen soms wat ik aan het doen ben. Karpers vangen, zeg ik dan. Graskarpers. Sommigen geloven het nog ook’, vertelde hij deze week op de radio.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom