Het naleven van corona-regels valt een groeiende groep inwoners van Bergen op Zoom steeds zwaarder, zo blijkt uit een peiling. Een deel van hen wordt boos van de beperkingen.
Volledig scherm
Het naleven van corona-regels valt een groeiende groep inwoners van Bergen op Zoom steeds zwaarder, zo blijkt uit een peiling. Een deel van hen wordt boos van de beperkingen. © Getty Images/iStockphoto

Boosheid en frustratie over corona-regels groeien in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Ongeduld, boosheid en frustratie over corona-maatregelen nemen toe in de gemeente Bergen op Zoom. Dat blijkt uit een tweede meting over de impact van het virus. Die is in juni uitgevoerd onder bijna 800 inwoners.

  1. België zet nu ook Brabant op oranje: geen reisverbod, wel verzoek om quarantaine

    België zet nu ook Brabant op oranje: geen reisverbod, wel verzoek om quarantai­ne

    Het reisadvies voor Belgen die naar Brabant komen verandert van groen naar oranje. Dat blijkt uit de nieuwste update van het Belgische ministerie van Buitenlandse Zaken. Ook Utrecht en Flevoland worden oranje, nadat dat begin deze maand al gebeurde voor Zeeland, Zuid- en Noord-Holland. Belgen krijgen geen reisverbod, maar worden wel geadviseerd zich bij thuiskomst te laten testen en in quarantaine te gaan.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom