Volledig scherm
PREMIUM
Orangerie Mattemburgh kreeg een volledig nieuwe keuken waarin gasten zo kunnen meekijken met de koks. © peter van trijen/pix4profs

Bij dit restaurant proef je de eigen tuin

eetrecensieAls je het nou over beleving hebt, moet je eens naar Orangerie Mattemburgh in Hoogerheide. Daar kun je dineren op een Eetbaar Landgoed, met kruiden, bloemen en gewassen uit eigen prachtige tuin.

Het is niet echt zwoel op de avond dat wij naar restaurant Orangerie Mattemburgh gaan, maar lekker genoeg om in ieder geval voor het aperitief op het terras in de tuin neer te strijken. Door de ommuring krijgt de tuin van de Orangerie iets intiems. Stijlvol ingericht met rotanachtig meubilair dat wonderwel past bij de klimplantrekken aan de oude muren.

  1.  ‘Bergse raad gepasseerd in financiële afwikkeling afbouw Eventum’

    ‘Bergse raad gepasseerd in financiële afwikke­ling afbouw Eventum’

    BERGEN OP ZOOM - Als college van B & W zelfstandig 1,1 miljoen euro extra uittrekken voor de afbouw van Eventum, zonder de raad om krediet te vragen, kan absoluut niet door de beugel. Dat vinden D66, Lijst Linssen, SP, PvdA en Samen 0164. Een ingediende motie van treurnis tegen het college haalde het deze week niet tijdens de begrotingsvergadering. Wel komt er een debat over hoe in de toekomst gehandeld moet worden in soortgelijke situaties.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom