Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Thinkstock

Bewoners zijn verkeersoverlast bij kinderdagverblijf zat, manager wil er graag samen uit komen

HALSTEREN - De bewoners van de Klovenier zijn de verkeersoverlast in hun straat spuugzat. Dat lieten zij vorige week in de vergadering van de Dorpsraad weten. ,,Onze opritten worden geblokkeerd en ze rijden de plantjes in onze tuinen omver. Het is belachelijk”

Alle ellende wordt volgens de buurt veroorzaakt door kinderdagverblijf Zo. Zeker sinds er door het kinderdagverblijf een achteruitgang in hun doodlopende straat is gecreëerd. Voorheen was de Langstraat aan de voorzijde de aangewezen plek om te parkeren. Nu dat niet langer het geval is, loopt de overlast de spuigaten uit. Met name bij het halen en brengen van de kinderen. ,,De hele straat staat vol en niemand kan meer met de auto draaien. De straat is geblokkeerd en iedereen scheldt tegen elkaar.”

  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom