Volledig scherm
Man uit Bergen op Zoom overleden na ongeluk op snelweg bij Antwerpen. © Marc De Roeck

Bestuurder (19) uit Bergen op Zoom overlijdt na ongeluk op snelweg bij Antwerpen

BERGEN OP ZOOM - Het slachtoffer van een ongeval woensdagavond op de A12 vlakbij Antwerpen is een 19-jarige inwoner van Bergen op Zoom. Dat meldt een woordvoerder van het Parket van Antwerpen donderdag.

De bestuurder merkte ter hoogte van Stabroek (boven Antwerpen) te laat dat een vrachtwagen afremde voor een file en botste achterop de truck. Het slachtoffer overleed aan zijn verwondingen. De brandweer haalde het slachtoffer uit het voertuig, maar dat was al te laat.

De snelweg naar Antwerpen werd na het ongeluk urenlang volledig afgesloten. Het Vlaams Verkeerscentrum adviseerde om te rijden via de E19. Op die omleidingsroute vond later op de avond ook een ongeval plaats. Daarbij raakte een motorrijder zwaargewond.

Volledig scherm
Stabroek bij Antwerpen. © Google Maps
  1. Vrienden van Bokki uit Huijbergen gaan kraamkliniek bouwen in Mowi, Tanzania
    PREMIUM

    Vrienden van Bokki uit Huijbergen gaan kraamkli­niek bouwen in Mowi, Tanzania

    HUIJBERGEN - De Vrienden van Bokki beginnen in februari aan hun nieuwe 'missie': het bouwen van een kraamkliniek in Tanzania aan de voet van de Kilimanjaro. In februari beginnen vier enthousiastelingen aan de bouw, in september gaat een groep sportievelingen de Kilimanjaro beklimmen om geld in te zamelen voor deze kraamkliniek. Een mooie klapper voor hun 35-jarig bestaan. ,,De lokale bevolking is erg gebaat bij zo'n plek", aldus penningmeester Richard van Stel.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom