Volledig scherm
Man uit Bergen op Zoom overleden na ongeluk op snelweg bij Antwerpen. © Marc De Roeck

Bestuurder (19) uit Bergen op Zoom overlijdt na ongeluk op snelweg bij Antwerpen

BERGEN OP ZOOM - Het slachtoffer van een ongeval woensdagavond op de A12 vlakbij Antwerpen is een 19-jarige inwoner van Bergen op Zoom. Dat meldt een woordvoerder van het Parket van Antwerpen donderdag.

De bestuurder merkte ter hoogte van Stabroek (boven Antwerpen) te laat dat een vrachtwagen afremde voor een file en botste achterop de truck. Het slachtoffer overleed aan zijn verwondingen. De brandweer haalde het slachtoffer uit het voertuig, maar dat was al te laat.

De snelweg naar Antwerpen werd na het ongeluk urenlang volledig afgesloten. Het Vlaams Verkeerscentrum adviseerde om te rijden via de E19. Op die omleidingsroute vond later op de avond ook een ongeval plaats. Daarbij raakte een motorrijder zwaargewond.

Volledig scherm
Stabroek bij Antwerpen. © Google Maps
  1. ‘Het maken van een kloppend teeltplan is een flink gepuzzel’
    Van 't Land

    ‘Het maken van een kloppend teeltplan is een flink gepuzzel’

    Afgelopen weekend kon je tussen de regenbuien door het voorjaar al zien. Mijn zoontje Tomas en nichtje Zoë spelen het liefst buiten en konden hun lol niet op met stampen in de plassen. De bloesem van de perziken en nectarines bloeit, de bladeren van de kweepeerbomen staan al open en de kippen leggen ruim zeven keer zoveel eitjes als in de winter. Wij krijgen die eitjes dus niet meer alleen opgegeten, ondanks alle eierkoeken, cakes en omeletten die we bakken.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom