Volledig scherm
PREMIUM
Open huis van het Facilitair Bedrijf in Blokstallen 3 aan het Wilhelminaveld tijdens Open 2018. © Tonny Presser © 2018

Bestuur Facilitair Bedrijf weg: ‘Voorkomen dat het helemaal op zijn gat gaat’

BERGEN OP ZOOM - Acht ‘afnemers’ van het Facilitair Bedrijf (FB) maken zich ernstig zorgen over de problemen die dreigen te ontstaan nu het bestuur van het FB eind dit jaar het bijltje er bij neergooit. De acht willen zo spoedig mogelijk in gesprek met wethouder Evert Weys. Om te kijken hoe ze kunnen bijdragen aan een oplossing.

Quote

We moeten voorkomen dat het helemaal op zijn gat gaat

Ferd Quik

Dat is de uitkomst van topoverleg dat de acht maandagavond over deze kwestie hadden, zegt woordvoerder Ferd Quik. 

Het gaat om de Stichting Sint Nicolaas Bergen op Zoom, de Maria Ommegang, Stichting Dekorbouw, de Borgerij Berghen op den Zoom, het Gezellentoneel, BOV (Bergse Operette Vereniging), de Stichting TOB, technische ondersteuning Bergse evenementen en Stichting Historische Kostuums. ,,We moeten voorkomen dat het helemaal op zijn gat gaat. Want de Bergse verenigingen moeten kunnen blijven bestaan.”

  1. Politie: bende schoonzoon Otto zat achter dodelijk lab in Hechtel-Eksel
    PREMIUM

    Politie: bende schoonzoon Otto zat achter dodelijk lab in Hech­tel-Ek­sel

    GEFFEN - De politie heeft in Tiel, Culemborg en Geffen dinsdagmorgen opnieuw vier verdachten aangehouden in het onderzoek naar een groot drugsnetwerk waarvan ook de schoonzoon van No Surrender-oprichter Klaas Otto deel zou uitmaken. Het gaat om mannen van respectievelijk 37, 38, 62 en 59 jaar. De bende is volgens de politie onder meer verantwoordelijk voor het drugslab in het Belgische Hechtel-Eksel waar in januari drie jonge laboranten om het leven kwamen.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom