Dit is het zogenaamde mysterieuze, eeuwenoude boek dat zou zijn gevonden tijdens de renovatie van het Markiezenhof in Bergen op Zoom.
Volledig scherm
Dit is het zogenaamde mysterieuze, eeuwenoude boek dat zou zijn gevonden tijdens de renovatie van het Markiezenhof in Bergen op Zoom. © Marcel Otterspeer / Pix4Profs

Bergse raad roept wethouder Van der Weegen ter verantwoording over mediastunt Markiezenhof

BERGEN OP ZOOM - Veel partijen hebben grote moeite met de wijze waarop media zijn misleid om aandacht te vragen voor de  marketingcampagne rondom het Markiezenhof. Reden om wethouder Arjan van der Weegen tijdens de commissievergadering van maandag ter verantwoording op te roepen.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zoek je verkoeling? Neem dan een duik in de Verborgen Vesting: ‘Het lijkt wel een schatkamer’

    Zoek je verkoeling? Neem dan een duik in de Verborgen Vesting: ‘Het lijkt wel een schatkamer’

    BERGEN OP ZOOM - Moet je eens voorstellen. Een ondergrondse galerij van het station in Bergen op Zoom tot aan de Kijk in de Pot. Ruim 2,5 kilometer lang. Zigzaggend door de stad. Waar soldaten doorheen denderden en de vijand beschoten. Waar mijnen tot ontploffing werden gebracht. Vanaf vandaag kun je dat stukje Bergse historie herbeleven in de Verborgen Vesting, de kelder onder Hof van Asselbergs.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom